За Нас

· VEB Print - најбрзиот пат до остварување на визијата за вашиот продукт

VEB Print постои повеќе од 30 години на македонскиот пазар. Во текот на сите овие години VEB Print е препознатлив со услуги со висок квалитет за кои е заслужен нашиот стручен кадар, како и нашата стратегија за континуирано модернизирање на нашата опрема.

Уште од раните почетоци се фокусиравме стриктно на офсет печат, но благодарение на нашиот квалитет и конкурентност на сѐ поконкурентниот пазар, во VEB Print ги збогативме услугите со посебна посветеност на изработка на пакетна амбалажа, покрај другите продукти кои ги нудиме: брошури, книги, папки, календари, и слични производи.

Низ годините нѐ води едно мото – да обезбедиме брзо и квалитетно решение за остварување на визијата за продуктите на нашите клиенти.  

Нашето седиште е во индустриската зона Злокуќани во Скопје, Македонија.

Би ни било чест да оствариме соработка и да учествуваме во остварувањето на вашите цели.

Што клиентите зборуваат за нас?

Беспрекорна услуга по одлична цена. Презадоволни сме од квалитетот на сите наши материјали.

parfen.mk
parfen.mk

Беспрекорна услуга, квалитет и навремено доставување на нашите маркетинг материјали.

ИСГ БРАНИТЕЛ МАКЕДОНИЈА
ИСГ БРАНИТЕЛ МАКЕДОНИЈА
Ви треба консултација за изработка и цена?
Бесплатна консултација
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
EnglishMacedonian