Најбрзиот пат до остварување на визијата за вашиот продукт.
Печатење со висок квалитет на современи графички машини

За Нас
Услуги

Ние можеме да му помогнеме на вашиот бизнис Бесплатна консултација. Контактирајте не

VEB Print постои повеќе од 30 години на македонскиот пазар. Во текот на сите овие години VEB Print е препознатлив со услуги со висок квалитет за кои е заслужен нашиот стручен кадар, како и нашата стратегија за континуирано модернизирање на нашата опрема.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

1.

најбрзиот пат до остварување на визијата за вашиот продукт

Прочитај Повеќе

2.

печатење со висок квалитет на современи графички машини

Прочитај повеќе

3.

офсет печат, лакирање со класичен и вододисперзиран лак, целокупна изработка на пакетна амбалажа, изработка на книги, обработка: штанцање, лепење на кутии.

Прочитај Повеќе

ОФСЕТ ПЕЧАТ

Најчесто употребуваната техника за креирање на печатени материјали, брошури, каталози, флаери, постери, папки итн. Офсет печатењето, или познато и како литографија, посакуваната слика се нанесува на метална плоча, потоа се пренесува (offset) на „ролери“ и на крајот се пренесува на посакуваната површина задржувајќи го квалитетот на чист професионален отпечаток.

 

Прочитај Повеќе

офсет печат


Кутии (пакувања)

Изработуваме штампа на кутии или било какви пакувања со офсет печат.

Визит карти

Изработка на визит карти со офсет печат како и нивно сечење.

Флаери и Брошури

Изработка на флаери и брошури со офсет печат со наша или ваша припрема.

Постери

Изработка на постери со офсет печат со ваша или наша припрема.

Книги

Комплетна изработка на книги штампа(офсет печат).

Изработка на каталози

Изработка на секаков вид каталози со офсет печат.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
EnglishMacedonian